Skip to main content

Många av er har läst boken och säkert funderat över titeln. Hemligheten är att…

… det inte finns någon hemlighet! Hemligheten är att du behöver göra jobbet. Information behöver leda till förståelse. Hur vi kommer ut för att jobba online med profilering, prospektering och allting vi gör! 21 kapitel senare uppdelat på 3 delar landar det i att världen förändras och det handlar om att utbilda sig. Har du inte läst boken? Hör av dig så får du den av mig – gratis.

Den största utmaningen jag ser handlar om förståelse. Att vem som helst kan om de lär sig grunderna och kan släppa tankarna på att allting ska vara lätt hela tiden. Det är ett entreprenörskap men med den support du har av mentorer i kedjan så är ingenting omöjligt. Släpp tankarna på passiv inkomst och kliv in i ansvar och bygg upp ett ledarskap så kommer kassaflödet.

Det finns två typer av människor. Det finns de som vill göra jobbet och det finns de som vill ha någonting för ingenting. Jag sa på eventen vi hade i januari i vår organisation ”Jag letar inte efter människor som letar efter passiv inkomst”… 

Vad det gäller prospektering så är det beteendet inte det speciellt attraktivt eller sexigt. Varför skulle jag vilja leta efter människor som söker passiv inkomst? De vill ju inte göra någonting! Jag letar efter människor som vill vara med och bygga upp någonting stort och skapa en ledarskapsinkomst. Jag letar efter de som vill tjäna 100.000 i månaden eller mer baserat på att hjälpa så mänga människor att faktiskt skapa resultat baserat på ett beprövat system som har visat sig fungera. 

Jag är fascinerad av profilering (branding) och målgrupp (tribe). Du har dina följare (din indianstam) som följer dig för att du är du. Vad vill du göra? Vem vill du vara? Din målgrupp, dina följare kommer vara människor som resonerar som du gör. Hur resonerar du? Det är avgörande. Det är som den här klassiska frågan: Vad händer om du kopierar ett blankt papper? När vi går ut där och ska duplicera vad vi själva gör och tycker det går trögt behöver vi titta på vår egen aktivitet. 

Leta inte efter passiv inkomst. Det är en konsekvens av att du gjort vissa saker. Leta efter människor som letar efter möjligheter att bygga upp ett imperium. Människor som ser den stora visionen och vill hjälpa till att bygga upp något stort inför framtiden. En ledarskapsinkomst är ett kassaflöde människor bara drömmer om. Är du en sådan person kanske vi är en ”perfect match”.

Följ mig på Facebook för mer uppdateringar oftare:
https://www.facebook.com/patricnilssonofficial/

4 Comments

 • Marianne skriver:

  Hej, vore glad om jag fick möjlighet att läsa boken ”Hemligheten med direktförsäljningen”

  • pnilsson skriver:

   Hej Marianne,
   Klart du ska få möjligheten att läsa boken. Jag ser till att skicka den till dig. Med vänlig hälsning, Patric.

 • Kickan Hamsson skriver:

  Hej Patric!
  Jag är sedan snart ett år tillbaka användare av BEMER, en medicinteknisk produkt som säljs via direktförsäljning, och som jag, efter att nu skaffat mig en rätt omfattande egen erfarenhet av, känner mig otroligt motiverad att få dela med mig information om! Vore mer än tacksam över möjligheten att få ta del av din bok för att öka min förmåga!
  Bästa hälsningar Kickan Hansson, Ljusdal

  • pnilsson skriver:

   Hej Kickan!
   Jag förstår. Kul att du hör av dig och grattis till att du hittat något du brinner för. Har hört mycket gott om Bemer. Givetvis ska du få boken. Jag ser till att du får den. Lycka till nu!